Black Friday 2023 hos Ritohobby.no

Vi hadde i 2022 stor suksess med Black Friday. Derfor har vi naturligvis også valgt å "gå i sort" igjen med Black Friday.

Det blir en dag med store rabatter og vanvittige Black Friday-priser til alle. Det hele går av stabelen fredag 24. november 2023. En dag som flere steder har blitt døpt "Årets shoppingdag".

Alle tilbudene våre starter natten mellom torsdag og fredag kl. 00:00:00 og varer hele Black Friday til og med kl. 23:59:59.

Black Friday

Black Friday og garn til utrolige priser

På verdensbasis er Black Friday verdens største salgsdag, der de fleste forhandlere kollektivt senker prisene. Trenden med Black Friday startet i USA og har senere spredt seg til resten av verden. De seneste årene har Ritohobby.no bidratt med å gi gode tilbud på garn og hobbyartikler, og har samtidig gjort det til en fast tradisjon. År etter år vil vi, den siste fredagen i november, komme med nettets beste priser på garn og tilbehør.

I Norge er Ritohobby.no en av de første online garnbutikkene som har tatt Black Friday til seg som en fast tradisjon.

Black Friday markerer starten på julegaverushet

I USA og resten av verden, inkludert Norge, markerer Black Friday også starten på julegaverushet, da folk ofte begynner julegaveinnkjøpene på Black Friday.

Derfor kan du også hos Ritohobby.no finne billige priser på heklenålsett, strikkepinnesett og mange andre spennende produkter.

Vi kommer til å ha "førstemann-til-mølla"-deals, der vi har svært få av hvert produkt til ekstremt lave Black Friday-priser, som du ikke ser andre steder.

Sett et kryss i kalenderen mandag-fredag 20-24. november og spar mange penger

Hvis du ikke vil gå glipp av Danmarks beste priser på garn, bør du sette kryss i kalenderen mandag-fredag -2024.november 2023. Her går vi helt i svart. Det blir årets villeste dag. Vi gleder oss til å se deg på Black Friday, til et brak av en prisfest.

Se alt garnet vårt her

Version: v42.c46.s2.l3