💥 Infinity Hearts Tilbud - Opp til 90% rabatt - Klikk her 💥

Garn

Moten og årstidene forandrer seg konstant og vi kler oss ofte etter dette. Men strikk går aldri av moten og kan brukes året rundt i forskjellige former og modeller. I vår nettbutikk selger vi strikkergarn til alle årstider, til alle anledninger og til enhver stil.  Uansett om du ønsker lekkert refleksgarn, ullgarn, slitesterkt strømpegarn, mykt bomullsgarn, lett silkegarn og lingarn, spennende effektgarn eller garn til toving selger vi det på nettet. Som en ekstra bonus får du kjøpt det billig! Slå to fluer i en smekk, og gjør din handel hos oss på nettet.

God kvalitet for ethvert budsjett – mote for alle

Hvem elsker ikke utsøkte produkter med god kvalitet? Men for mange er god kvalitet lik mange penger og det er ikke alltid det er plass til dette i budsjettet. Hos oss er vi av den oppfatning, at god kvalitet er for alle. Derfor sørger vi ikke bare for bra priser hele året. Vi sørger også for, at du løpende finner gode tilbud og utsalg du ikke kan leve uten. Den utsøkte kvaliteten forblir nemlig den samme uansett om prisen blir satt ned. Dette gir deg muligheten for å spare en del penger eller muligheten for å kjøpe et større antall garnnøster uten å betale en krone ekstra. Til slutt kan vi garantere deg god service hver eneste gang du kjøper garnet ditt hos oss.

Hold deg varm i kalde tider med det perfekte strikkegarn

Når høsten og vinteren rammer lille Norge, kommer også snø, sludd og frostgrader. Hvis du, som så mange andre, liker å holde varmen, da er du bare ett klikk vekk fra det garn du søker. I vårt utvalg af strikkegarn, som holder deg ekstra varm, vil du bl.a. finne ullgarn. Vi selger billig ullgarn i utsøkte kvaliteter av ull fra får, alpakka, lama og mohair. Hver av disse kvalitetene har sin unike og spesielle egenskap, men én ting har de felles - hvert garnnøste kan holde deg deilig varm på selv den kaldeste vinterdagen! Ønsker du i stedet garn med egenskapene fra flere forskjellige kvaliteter i det samme garnnøste, finner du også dette i vår nettbutikk.

Ønsker du at strikke deilige varme klær og tilbehør, som også føles ekstra milde og myke mot huden, kan det være lurt å søke i vårt store sortiment av bomullsgarn. Bomullsgarn er spesiellt bra til strikket babyplagg og plagg til personer med sensitiv hud.

Vi selger dessuten også billigt og delikat strømpegarn, som sikrer, at føttene dine holder seg varme mange vintre i strekk. Én av de mange kvalitetene våre strømpegarn har, er nemlig, at det er slitesterkt og egner seg bra til daglig bruk. Dette skyldes en superwashbehandling, som sikrer, at strømpegarnet kan vaskes i maskin på opptil 40°C.

Er du veldig kreativ, er mange av disse kvalitetene også perfekte til toving. Toving brukes ofte til luer og til vakre dekorasjoner, for å gi et spennende og annerledes look.

Hold deg varm i de kjølige vår- og sommerkvelder med lett og fint strikkegarn

Det beste ved strikking er, at det også er populært om sommeren. Med fint og lett strikkegarn kan du strikke noe fint til deg selv, f.eks. et lett sjal eller en luftig poncho til de lange og lyse nettene. Hos oss selger vi billig silkegarn og lingarn af høy kvalitet, som er perfekt egnet til dette formål. Foruten de luftige og myke egenskapene, har disse kvalitetene også et flott og elegant utseende, som passer til enhver anledning.

Hvis du ønsker at dine sjal, ponchoer o.l. skal være ekstra lette og luftige, anbefaler vi, at du bruker ekstra tykke strikkepinner, som du også får kjøpt billig i vår nettbutikk. Disse bidrar til et resultat, hvor plagget vil varme deg uten det føles tungt eller tett.

Strikkegarn til hverdag og fest – ensfarget og effektgarn

Uansett hvilken garnkvalitet du ønsker å kjøpe, og til hvilket formål, har vi alltid bra priser og løpende utsalg og tilbud på strikkegarn i alle regnbuens farger – og mere til. Foruten de vakre og enkle ensfargete garnnøsterne vi har i sortimentet, har vi også garn med fantastiske effektfarger. Og vi har selvfølgelig også mange andre spennende typer kvalitetsgarn på lager.

Vi gir deg muligheten for å tilpasse dit strikketøy og tilbehør til alle fire årstider, og til enhver anledning. Skal du for f.eks. strikke dåpskjoler har vi et stort sortiment av fine og skjønne farger i både varme og kalde nyanser. Ønsker du i stedet å strikke tilbehør, som skaper liv og varme på den kaldeste og gråeste dagen, finner du et stort utvalg af sterke og dype farger. Ønsker du litt av det hele, er det bare å gå på oppdagelse i de forskjellige mixeffektene - bare fantasien setter grensene!

Hopp over køen og kjøp strikkegarnet i vår nettbutikk – flere fordeler i ètt kjøp

Kjøper du garnet ditt hos oss, får du masse fordeler på èn og samme tid. Du kan fritt velge mellom et stort utvalg av forskjellige kvaliteter til alle formål og du kan velge mellom farger i alle regnbuens farger. Dessuten får du muligheten for å spare penger på anekjente merkevarer av høyeste kvalitet. Bra priser, tilbud og utsalg finner du hos oss hele året rundt.

En av de største fordelene ved å kjøpe på nettet er, at du alltid kan springe køen over. Hvis du ikke føler du har tiden til å dra inn til byen for å handle, kan du sette deg i din sofa når du har tid, og lett bestille varer fra oss. Du trenger ikke bekymre deg om åpningstidene hos de fysiske butikkene, eller om det regner, snør eller blåser ute.

Hvorfor ikke bestille alle de skjønne kvaliteter du skal bruke til en deilig, myk og varm genser, sokker eller tilbehør hos en anerkjent butikk som Ritohobby på nettet? Varene sendes til utleveringsstedet som er nærmest deg, og du avhentener når det passer deg. Kjøper du for mer enn 999 NOK får du i tillegg frakten helt gratis. Se vårt store sortiment, og kjøp garnet ditt allerede i dag. Den letteste, tryggeste og morsomste måten å handle på!

Underkategorier