💥 Infinity Hearts Tilbud - Opp til 90% rabatt - Klikk her 💥

Heklenåler

Hekling er mer enn bare moro og kreativ utfoldelse – vi har alt du trenger for det perfekte resultatet. Når du har lyst til å tenke på annet enn skole, arbeid og klesvask, er hekling den perfekte måten å få kroppen til å roe seg ned. Hekling er nemt å lære, og innen lenge vil du mestre heklingen til perfeksjon. Det handler om å øve seg, og snart kan du hekle selv de mest utfordrende kreasjoner til deg selv, eller til dine nære og kjære. Når det gjelder heklenåler, er det vigtig du velger den rette. Kjøper du en heklenål i dårlig kvalitet, kan du lett få vondt i hender og fingre etter kort tid! I vår nettbutikk selger vi bare heklenåler av høyeste kvalitet enten i par eller sett fra anerkjente merker som Drops og japanske Clover Soft Touch. Begge merker regnes som noen av de beste i verden hva anngår heklenåler. Heklenålerne er vakre, delikate og ergonomiske til både nybegynnere og øvete. Kjøp dine heklenåler hos oss, til de laveste prisene!

Valg av heklenål fra Drops og Clover Soft Touch – fås både i tre og metall

 Vi har alle forskjellige behov og forskjellig smak. I vårt store sortiment finner du ikke bare heklenåler fra de to store leverandørene ’Drops’ og ’Clover Soft Touch’. Du finner også heklenåler i materialene metall og tre. Begge materialene er velegnet til heklenåler – så det kan være svært å velge en favoritt. Dessuten har vi et velassortert utvalg av tunisiske heklenåler, som er veldig etterspurte for øyeblikket.

 Ønsker du en heklenål av metall, kan du velge mellem heklenåler i materialene stål og aluminium. Fordelene ved en heklenål i stål eller aluminium er mange. Først og fremst er det veldig sterke materialer. Dette sikrer at kroken på heklenålen bliver formet så spiss som mulig. På selv de minste heklenålene som bare er få mm., er krokene formet med stor presisjon, så du lettere kan fange alle maskene. Våre heklenåler av stål har en gullspiss, så du lettere ser garnet når du hekler små mønster. Aluminium er et veldig lett materiale, og er dessuten nikkelfritt. Sliter du med nikkelallergi, er det derfor veldig lurt å investere i en heklenål av aluminium.

Liker du bedre å jobbe med en heklenål i tre, har vi naturligvis også et stort og variert utvalg i nettbutikken. Størsteparten av våre heklenåler i tre er laget av bjørk, som er et veldig sterkt materiale. Sammenlignet med bambus, som også er en bra tresort til heklenåler, er bjørk mye sterkere. Det er lettere å forme spissen på en heklenål så skarp som mulig i bjørk. Heklenåler av tre gjør i tillegg, at du kan hekle nesten lydløst.

Heklenålene i tre og metall fra Drops og Clover Soft Touch er formet ergonomisk. Det betyr, at de er produsert på en måte, så du kan holde de i flere timer, uten å få vondt i hender og fingre. Hvis ikke din heklenål er formet ergonomisk, får du raskt såre hender,og du risikerer, at det du hekler ikke får det ønskede utseende En heklenål med ergonomisk form får du, når du f.eks hekler med en soft grip heklenål. Heklenåler av både tre og metall gir en herlig varme i hendene etter bare kort tids hekling.

Ditt valg av heklenål avhenger av ditt behov og dine erfaringer. Er du nybegynner kan det være en fordel å prøve seg fram med forskjellige typer heklenåler, inntil du finner den heklenålen, som passer til deg. Du bør alltid kjøpe en heklenål basert på det heklegarnet, du planlegger å jobbe med.

Lag vakre mønster i forskjellige størrelser med Drops eller Clover Soft Touch heklenåler

Vårt sortiment af heklenåler fra Drops og Clover Soft Touch består av en hel rekke heklenåler i forskjellige størrelser. Bruker du en amerikansk oppskrift har vi også oplyst de amerikanske målene, så du er helt sikker på du velger rett heklegarn når du skal hekle.

Det sterkeste materialet å produsere heklenåler i, er metall. Drops eller Clover Soft Touch heklenålene av stål fås i størrelsene 0,75 mm. til 1,75 mm., og er et bra valg når du skal lage fine små mønster.

Til de større mønster er den beste heklenålen framdeles i metall – her skal du velge en heklenål i aluminium. Drops eller Clover Soft Touch heklenåler av aluminium finnes i størrelsene fra 2 mm. til 5 mm. og er et bra valg, når du skal hekle større prosjekter

Til de helt store mønster er det beste valget en kjempe heklenål i bjørk fra Drops eller Clover Soft Touch. Disse heklenåler får du i størrelsene 6 mm. til 10 mm.

Hvilke størrelser heklenåler du skal bruke til akkurat ditt hekleprosjekt, avhenger av hva som anbefales i oppskriften. Som regel skal du bruke flere størrelser heklenåler til èn oppskrift. Derfor kan du hos oss kjøpe Drops eller Clover Soft Touch heklenåler i sett til en favorabel pris. Våre heklenålesett består av flere forskjellige størrelser og kan brukes til oppskrifter, som krever forskjellige størrelser mønster.

Kjøp din Drops og Clover Soft Touch heklenål på nettet til en lav pris.

Drops og Clover Soft Touch heklenåler er noen av de beste heklenåler på markedet, men hos Ritohobby får du alltid kjøpt dem til en lav pris. Vi mener, at bra kvalitet skal være mulig å kjøpe for alle. Derfor jobber vi alltid for å kjøpe de beste og billigste partiene av heklenåler i alle størrelser til våre kunder, i høy kvalitet og med ergonomiske former – både i tre og i metall. Vi har løpende bra tilbud og utsalg på heklenåler fra Drops og Clover Soft Touch i par eller i sett med mange forskellige størrelser. Er du nybegynner og framdeles i tvil om hvilken heklenål du skal kjøpe, kan det være lurt å investere i et sett med flere størrelser heklenåler, så du er klar til å starte på ethvert prosjekt.

Du kan kjøpe førsteklasses heklenåler på vår nettside til lave priser - 24 timer i døgnet, 7 dager om uken. Vi stenger ikke når de fysiske butikker stenger for dagen, men holder åpent for deg døgnet rundt.

Nettshopping i vår butikk er for deg som elsker å hekle, men kanskje ikke har tiden til å kjøpe Drops og Clover Soft Touch heklenåler i en fysisk butikk som stenger tidlig. Vi gir deg muligheten for å shoppe heklenåler i høy kvalitet når du slapper av hjemme i din sofa.

Kjøp dine nye heklenåler fra Drops eller Clover Soft Touch hos Ritohobby til en lav pris i dag. Din bestilling sendes til nermeste utleveringssted nær deg, og etter kort tid kan du hekle elegante servietter, putevår eller noe helt tredje, som gir et vakkert og personligt preg på hjemmet ditt. Eller hvorfor ikke hekle noe helt spesiellt til noen du er glad i?

God fornøyelse!

 

Underkategorier