Metallisk nettingstoff 148 cm 1 Sølv - 50 cm

Varenummer: IH-900251 - Varemerke: Balsløw

Før: 63,00 NOK 47,00 NOK 47 NOK Inkl. mva.
Stoff. Levering 3-8 dager
Kjøp flere av denne og SPAR
Antall:Pris/stk.:Spar:
147,00 NOK 25% 16,00 NOK
537,00 NOK 41% 130,00 NOK

Produkt data

    Produktbeskrivelse

    Gi dine kreative prosjekter et skinnende løft med vårt Metallic Mesh Fabric 148cm 1 Silver - 50cm, et iøynefallende tekstil som gir enhver kreasjon en futuristisk og panserinspirert kant. Dette unike stoffet er ideelt for deg som ønsker å tilføre litt ekstra drama og karakter til plagget eller kostymet ditt.

    Metallic Mesh Fabric er laget med en fin, nettlignende struktur som skinner vakkert i sølv. Den robuste, men fleksible strukturen gjør det perfekt til å skape iøynefallende effekter i alt fra avantgardemote til detaljerte cosplay-kostymer som etterligner rustninger eller futuristiske klær. Enten du integrerer det i en jakke, bruker det som et dristig overlegg på en kjole eller skaper spektakulært tilbehør, vil dette stoffet garantert være midtpunktet for oppmerksomheten.

    For cosplay-entusiaster gir dette stoffet en utmerket mulighet til å simulere utseendet til ringbrynjer eller andre rustningsdetaljer, uten den tunge vekten og kompleksiteten som følger med tradisjonelle materialer. Det er lett, utrolig allsidig og kan formes til et bredt spekter av design, noe som gjør det ideelt for detaljerte, bevegelsesvennlige kostymer.

    Når du kjøper Metallic Mesh Fabric, selges det i enheter på 50 cm i lengden og har en bredde på 148 cm. Hvis du for eksempel trenger et stykke på 100 cm, må du bestille to enheter. Dette vil bli levert som ett sammenhengende stykke på 100 cm x 148 cm, noe som sikrer at du kan fullføre større prosjekter uten unødvendige skjøter eller avbrudd.

    Enten du designer for en catwalk, en temafest eller en messe, vil vårt Metallic Mesh Fabric 148cm 1 Silver - 50cm tilføre unik visuell interesse og en umiskjennelig estetikk til kreasjonen din. La dette stoffet være utgangspunktet for ditt neste store designprosjekt, og se hvordan det forvandler visjonen din til spektakulær virkelighet.