Metallisk nettingstoff 148cm 1 Gull - 50cm

Varenummer: IH-900250 - Varemerke: Balsløw

Før: 63,00 NOK 47,00 NOK 47 NOK Inkl. mva.
Stoff. Levering 3-8 dager
Kjøp flere av denne og SPAR
Antall:Pris/stk.:Spar:
147,00 NOK 25% 16,00 NOK
537,00 NOK 41% 130,00 NOK

Produkt data

    Produktbeskrivelse

    Med vårt Metallic Mesh Fabric kan du tilføre et snev av glamour og stil til dine kreative prosjekter. Dette vakre stoffet er perfekt til både alternative klesstiler og spennende DIY-prosjekter der bare fantasien setter grenser.

    Tenk deg at du kan bruke dette gylne meshstoffet til å skape unike og iøynefallende plagg. Fra funky festivalantrekk til elegante kveldsklær - dette stoffet kan forvandle enhver garderobe til et moteeventyr. Bruk det til å skape vakre detaljer på kjoler, skjørt, topper eller til og med tilbehør som vesker og hårpynt.

    Men det stopper ikke der! Metallic Mesh Fabric er også perfekt til DIY-prosjekter og upcycling. Prøv å integrere det i hjemmelagde vesker, puter eller innredning for å tilføre et snev av luksus og glans. Du kan også bruke det til å skape unike dekorative elementer til festlige anledninger som bryllup eller bursdager.

    Når vi snakker om enheter, betyr det at hvert kjøp tilsvarer 50 centimeter av vårt strålende Metallic Mesh Fabric. Når du kjøper en enhet, får du altså en lengde på 50 cm. Hvis prosjektet ditt krever mer stoff, kan du ganske enkelt legge til flere enheter i handlekurven. Hvis du for eksempel trenger én meter stoff, legger du bare til to enheter i bestillingen din. På den måten kan du kjøpe akkurat den mengden du trenger uten å kaste bort noe. Så kom i gang med dine kreative prosjekter og la vårt Metallic Mesh Fabric være din glitrende følgesvenn!