Kreativ gaveeske Deluxe - gaven til garnelskeren

Varenummer: KIT-KOMBI-09 - Varemerke: Rito Krea

Før: 1 951,00 NOK 1 227,00 NOK 1227 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager

Produktbeskrivelse

Gled en du er glad i med en garn-tastisk Deluxe-gaveeske fra Rito!

Er du på utkikk etter en håndarbeidsgave litt utenom det vanlige? Det kan være vanskelig å komme på de rette ideene når det gjelder å finne en passende gave til de nerdete. Derfor har vi gjort jobben for deg! Vi har satt sammen denne Deluxe-gaveesken fylt med kreative ting som enhver garnelsker vil sette pris på. Enten mottakeren liker å strikke, hekle eller noe annet, har vi sørget for at gaveesken inneholder både garn og utstyr som setter fantasien i sving og får fingrene i bevegelse.

Creative Deluxe-gaveesken passer perfekt til alle slags festlige anledninger som morsdag, jubileer, bursdager, farsdag, bryllup og mye mer. Enten du er på jakt etter en gaveeske til kjæresten, venninnen, vennen, forelderen eller søskenet ditt, er vår Deluxe-gaveeske den perfekte håndarbeidsgaven til kreative garnentusiaster. Du kan også kjøpe en vanlig kreativ gaveeske hvis du ønsker å gi en mindre håndarbeidsgave.

Hva inneholder Creative Deluxe-gaveesken?

Creative Deluxe-gaveesken inneholder stilig håndarbeidsutstyr fra kvalitetsmerker som KnitPro og Nordic Sky. Dette gjør gaveesken til en virkelig luksuriøs gave som du kan skjemme bort den heldige mottakeren med. Gaveesken inneholder både praktisk tilbehør og materialer som kan brukes til ulike garnprosjekter. Gaveesken inneholder:

  • 1 strikkeveske/garnveske i kunstskinn fra Unwind (finnes i flere farger)
  • 2 nøster håndfarget garn Nordic Sky Bergen (består av 75 % superwash-ull og 25 % nylon - fås i flere farger)
  • 2 nøster Nordic Sky Oulu Kid-Silk (består av 72 % superkid mohair & 28 % morbærsilke - fås i flere farger)
  • 1 pakke med 40 hjerteformede Amour-maskemarkører fra KnitPro
  • 1 magnetisk halskjedesett fra KnitPro

Hvis du vil bytte farge på for eksempel vesken eller garnet Nordic Sky, kan du enkelt gjøre det ved å klikke på pilen ved siden av det aktuelle produktet. Som en ekstra bonus får du her noen gode forslag til strikke- og hekleoppskrifter som du kan legge i Deluxe-gaveesken. På denne måten kan du enkelt gi en komplett håndarbeidsgave der mottakeren får alt de trenger for å forvandle innholdet i gaveesken til et vakkert prosjekt.

Gratis hekle- og strikkeoppskrifter fra Rito Krea som kan lages med innholdet i Deluxe-gaveesken: