Guide: Lag din egen drømmefanger

  

En drømmefanger kan fange alle de dårlige drømmene i nettet sitt. Alle de gode drømmene kan smutte gjennom hullene og ned langs snorene til deg. Når solen står opp og treffer fargene, smelter den de dårlige og de forsvinner helt. Drømmefangerne i dette innlegget er laget av forlaget Drømmejungelen i forbindelsen med deres boklansering av «Drømmefangeren».

Redskaper og materialer

 

Fremgangsmåte

Trinn 1: Nå skal du i gang med å lage din helt egen Drømmefanger. I dette blogginnlegget kan du få inspirasjon til de delene du trenger fra de tstore utvalget vårt. 

Trinn 2: Finn frem saks, ring, snor, fjær og perler. 

 

Trinn 3: Bruk eventuelt noe stoffgarn eller bånd til å vikle rundt ringen for å kle den. Hvis du synes ringen er fin som den er, så kan du hoppe over trinn 3. Klipp en passende lengde snor og kle ringen. 

TIPS: Skift snoren underveis. På den måten kan du lage en ring i flere farger. Det finnes mange fine farger å velge mellom her i  nettbutikken.

 

Trinn 4: Nå er det på tide å lage det mønsteret du kunne tenke deg. Bruk bomullsgarnet og sett i gang! Her er det viktig å stramme snoren godt når du fletter nettet langs ringen. Kanskje er det nødvendig å få en voksen til å hjelpe deg med å stramme til. 

 

Trinn 5: Du kan velge å sette perler på snoren mens du fletter drømmefangermønsteret ditt. Når månens stråler treffer perlene, vil de glinse flott. Det finnes både perler i glass, tre og plast som du kan velge mellom.

 

Trinn 6: Nå skald u lage de snorene som henger under selve nettet. Du bestemmer helt selv hvor mange snorer som skal settes fast, hvor lange de skal være og hva du skal ha på. Bruk fantasien og lag akkurat de drømmefangerne du har lys til. 

Trinn 7: Sett en snor i toppen av drømmefangere og finn ut hvor du helst vil henge den opp i rommet. 

Vi vil gjerne se den fine drømmefangeren din! Kanskje du kan få hjelp av foreldrene dine til å ta bilde av drømmefangeren og dele den på Instagram med hashtag #mindrømmefanger.

Sov riktig godt, hilsen Anna & Julie fra Drømmejunglen.

Følg Drømmejunglen på Instagram: @droemmejunglen og på Facebook: @Drømmejunglen

  
Version: v1.c654.s2.l3