Vilkår for deling av #ritoshare

Vi elsker å se hvor kreative våre følgere og kunder er. Derfor vil vi mer enn gjerne se hva dere lager ut av varene dere mottar. Vi strever nemlig etter å gjøre det enkelt og inspirerende å være kreativ. Har du laget noe som du gjerne vil vise frem, vil vi med glede dele våre kunders kreative innlegg via våre kanaler.

@Ritohobby #

#ritoshare

Slik får du muligheten til å få bildet ditt vist på vår Instagram-profil og i vår markedsføring:

  1.       Del et bilde på din egen Instagram av arbeidet ditt med produkt(er) fra oss, og bruk hashtags: #ritohobby og tag #ritokrea.
  2.       Hvis vi kontakter deg og spør om vi kan dele bildet ditt, så svar med #ritoshare
  3.       Da får vi vite at du har gitt oss samtykke til å dele ditt bilde!

Husk at vi dessverre ikke kan se innlegg som er lagt ut på private kontoer.

Når du svarer #ritoshare godkjenner du flg. vilkår:

1. Du bekrefter at du ikke er en virksomhet og at du er fylt 18 år eller har foreldresamtykke. Rito har ikke et ansvar for om nedenstående blir oppfylt.

2. Du gir Rito ApS ubegrenset rett til bruk av bildet på alle sosiale medier og som inspirasjonsmateriale på hjemmesiden.

3. Du sier ja til at Rito ApS kan bruke ditt bilde i reklame og markedsføring, herunder at Rito ApS kan endre og redigere på bildet. Dermed gir du samtykke til at Rito ApS må dele bilder, hvor du kan bli identifisert i markedsførings- og reklamesammenheng på sosiale medier og i andre salgs-kanaler.

4. Du er inneforstått med at Rito ikke har noen forpliktelser i forhold til å betale for bruken av bildene. Dette gjelder dog kun for folk som ikke har en ytterligere skriftlig avtale med Rito.

5. Ved å bruke #ritoshare bekrefter du, at du selv har tatt bildet, og at du har alle rettigheter til det bildet du har delt. Hvis det evt. skulle være øvrige personer på bildet, har du fått samtykke fra vedkommende og fått deres godkjennelse for overdragelsen til Rito.

Du er velkommen til å kontakte kundeservice, hvis du har spørsmål:

Telefon: +47 56 99 99 99 E-mail: info@ritohobby.no Adresse: Ritohobby.no, Postboks 19, 4855 Froland, Norge

Version: v1.c237.s2.l3