Konkurransebetingelser

Når du melder deg på konkurransen, aksepterer du automatisk følgende konkurransebetingelser.

Ved deltagelse i Facebook konkurranser: Konkurransen er opprettet og drives utelukkende av Rito ApS. Konkurransen er ikke opprettet eller drevet av Facebook Inc.

Ansatte hos Rito ApS og deres husstander må ikke delta i konkurranser.

Alle konkurransevinnere vil bli kontaktet direkte av Rito ApS på det mediet, hvor de har deltatt i konkurransen. Er det snakk om kjøpsbetingede konkurranser, vil vinneren kontaktes på den mailadresse eller telefonnummer, som er opplyst på ordren. Ved deltakelse i Facebook-konkurranser gir du automatisk samtykke til at Rito ApS kan sende deg varslinger på Facebook.

Rito ApS forbeholder seg retten til å opplyse konkurransevinneres navn på sosiale medier og i nyhetsbrevet. Er det snakk om prestasjonspregede konkurranser, forbeholder vi oss retten til å dele vinnerbilder på sosiale medier og i nyhetsbrev, i forbindelse med markedsføring.

Rito ApS forbeholder seg retten til å finne en annen vinner, såfremt vinneren ikke har reagert innen 14 dager etter at vinneren er kontaktet.

Tilfeldighetspregede konkurranser

Når konkurrensen er slutt, blir vinneren tilfeldig utvalgt mellom alle deltagere.

Vinneren får direkte beskjed på samme media, som konkurransen holdes. Vinnerens navn offentliggjøres på konkurranseoppslaget, senest førstkommende hverdag etter at konkurransen er slutt.

Prestasjonspregede konkurranser

Vær oppmerksom på at vi kun kan se oppslaget ditt, hvis din profil er offentlig tilgjengelig.

Når konkurransen er slutt, vil en jury se gjennom alle oppslagene og velge en vinner. Juryen har 1 uke til å gjennomgå deltagernes oppslag og velge en vinner.

Vinneren får direkte beskjed på samme media, som konkurransen holdes. Vinnerens navn offentliggjøres på konkurranseoppslaget, senest førstkommende hverdag etter at konkurransen er slutt.

Kjøpsbetingede konkurranser

Ved deltagelse i kjøpsbetingede konkurranser vil deltagerne samtykke til at Rito Aps må sende nyhetsbrev, webpush og eksklusive SMS-tilbud.

Vinneren vil bli kontaktet på e-post eller telefon, senest førstkommende hverdag etter konkurransens avslutning.

Premie

Premier kan ikke byttes til andre varer eller kontanter. Vinneren har ansvaret for å innberette eventuell gevinstavgift til Skatteetaten.

 

 

 

Version: v1.c149.s2.l3