Strik i sekvenser - Bok av Cecelia Campochiaro

Varenummer: T-40614-85 - Varemerke: Turbine

419,00 NOK 419 NOK New Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager

Produkt data

  • Forfatter: Cecelia Campochiaro
  • Emne: Strikk

Produktbeskrivelse

Dette produktet (Strik i sekvenser - Bok av Cecelia Campochiaro) har dessverre ingen beskrivelse ennå. Hvis du har spørsmål klikk her.

Strik i sekvenser er skrevet av Cecelia Campochiaro og utgitt på danske i 2017 av Turbine. Boken måler ca 26 x 27,5 cm og er ca 3 cm tykk. Boken er hardback, noe som gjør den flott å ha liggende fremme på bordet til inspirasjon for deg og venninnene dine. Og med sine 400 sider er det masse inspirasjon å hente. 

Strik i sekvenser bygger på enkelhet i strikkingen og skaper fine og komplekse mønstre, ofte med et mønster på kun én pinne. Hele boken bygger på at det skal være enkelt og veldig anvendelig, så du får et flott resultat med en enkel fremgangsmåte. Boken henvender seg til strikkere på alle nivåer, men dekker ikke grunnprinsipper og lærer deg ikke å strikke fra bunnen. Til gjengjeld gir den deg en mye enklere metode å strikke et hav av mønstre på. 

Strik i sekvenser er oppdelt i 6 kapitler, der kapittel 1 er en introduksjon til hvordan du strikker i sekvenser. Sekvenser er de enkel gjentagelsene som utgjør det samlede mønsteret. Kapittel 2 kikker på mønstre som kan lages på 1 pinne med rett- og vrangmasker. Kapittel 3 utforsker Cecelia Campochiaros nyoppfunnede serpentinstrikk, der et mønster strikkes videre fra pinne til pinne uten avbrytelse, som en serpentin. Kapittel 4 kikker nærmere på strikk i sekvenser strikket rundt, mens kapittel 5 tar en kikk på 1-pinnesmønstre med økninger og fellinger, noe som gir spennende trekantede former. Kapittel 6 gir deg ideer til å bruke farger og fibre i mønstrene dine, så de fremhever og utvikler mønstrene. Og til sist er det informasjon rundt montering. 

Boken er full av bilder av strikkeprøver og diagrammer som viser deg hvordan mønstrene og teknikkene virker. Det er alltid gode forklaringer og beskrivelser, så du lett kan lære det nye mønsteret. Siden metoden er så enkel. er beskrivelsene ikke så lange, og det gjør dem til noe for alle og enhver. De mange forskjellige kombinasjonsmulighetene gir deg et utall mønstre og de er alle avbildet, så du kan se en prøve før du selv starter. 

Cecelia Campochiaro har brukt mye forskjellig garn til prosjektene og strikkeprøvene sine, f.eks. håndfargede garn, men du kan bruke akkurat det garnet du ønsker. Ved hver oppskrift står det hvilken garntype og garntykkelse som er brukt, så du kan bruke det som en guide. De fleste mønstrene skal du selv forme til prosjekter, men det er også 45 prosjekter du kan prøve. Om du mangler inspirasjon eller lette prosjekter, er derfor Strik i sekvenser noe for deg. Grip tak i tingene dine og prøv en ny, enkel strikkemetode til ditt neste prosjekt. 

 

EAN: 9788740614855 (9 788740 0614855)

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Rito Julelykkepose Medium 2022 Hekling

150,50 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager
Vis pakke

Rito Julelykkepose Liten 2022 Strikk

72,50 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager
Vis pakke

Rito Julelykkepose Medium 2022 Strikk

150,50 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager
Vis pakke

Japanske strikkemønstre - Bok av Hitomi Shida

349,00 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager

KnitPro Strikkereparasjonsnål - 3 stk

Før: 97,00 NOK   83,00 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager

KnitPro Symfonie Rundpinner Bjørk 25cm 2,75mm / 9.8in US2

Før: 109,00 NOK   87,00 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager