Tyllstoff til bruden 300cm 1 Hvit - 50cm

Varenummer: 0891-1 - Varemerke: Balsløw

Før: 47,00 NOK 40,00 NOK 40 NOK Inkl. mva.
Stoff. Levering 3-8 dager
Kjøp flere av denne og SPAR
Antall:Pris/stk.:Spar:
140,00 NOK 15% 7,00 NOK
536,00 NOK 23% 55,00 NOK

Produkt data

    Produktbeskrivelse

    Ta syopplevelsen din til et nytt nivå med vårt vakre tyllstoff til brudekjoler! Med en bredde på 300 cm og en lengde på 50 cm per enhet har du nok av dette skinnende stoffet til dine kreative prosjekter. Husk at hver enhet tilsvarer 50 cm, så hvis du vil ha et lengre stykke stoff, legger du bare til flere enheter i bestillingen. Hvis du for eksempel vil ha 1 meter stoff, bestiller du 2 enheter.

    Brudetyll er kjent for sin luksuriøse og glitrende kvalitet, noe som gjør den ideell til brudekjoler, aftenkjoler og andre festplagg. Men dette allsidige stoffet kan også brukes til en rekke DIY-prosjekter. Prøv å sy vakkert tilbehør som pannebånd, vesker eller puter med et snev av eleganse og glans. Du kan også bruke det til å sette et sofistikert preg på innredningen i hjemmet, for eksempel til å lage vakre puter eller dekorative bordskånere til neste fest.

    Enten du er en erfaren syentusiast eller nybegynner, vil vårt hvite tyllstoff gi deg muligheten til å skape vakre og unike plagg som vil imponere. Så slipp kreativiteten løs og skap noe helt spesielt med vårt tyllstoff!