Brudetyl Stof 300cm 19 Svart - 50cm

Varenummer: IH-900246 - Varemerke: Balsløw

Før: 47,00 NOK 40,00 NOK 40 NOK Inkl. mva.
Stoff. Levering 3-8 dager
Kjøp flere av denne og SPAR
Antall:Pris/stk.:Spar:
140,00 NOK 15% 7,00 NOK
536,00 NOK 23% 55,00 NOK

Produkt data

    Produktbeskrivelse

    Gå inn i en verden av eleganse og mystikk med vårt svarte brudetyllstoff! Dette vakre og dristige stoffet er perfekt for deg som ønsker å sette et unikt og dramatisk preg på kreasjonene dine.

    Hver enhet av dette stoffet tilsvarer en lengde på 50 cm, noe som gir deg rikelig med materiale til prosjektene dine. Hvis du vil ha et lengre stykke stoff, kan du bare bestille flere enheter - for eksempel 2 enheter for 1 meter stoff, 3 enheter for 1,5 meter osv.

    Selv om brudetyll tradisjonelt forbindes med brudekjoler og slør, trenger det ikke å være begrenset til bare det. Det svarte stoffet åpner opp for en verden av muligheter og kan brukes til mye mer enn tradisjonelle brudekjoler. Tenk deg vakre og dramatiske kjoler, skjørt eller topper til et goth-inspirert eller alternativt bryllup. Du kan også bruke det til å skape imponerende og unike kostymer til kostymefester eller teaterforestillinger.

    Enten du skal designe til en spesiell begivenhet, en teaterforestilling eller bare ønsker å tilføre garderoben din et snev av mystikk, vil vårt svarte brudetyllstoff gi deg muligheten til å skape noe helt unikt og minneverdig. Så la kreativiteten flyte fritt og skap noe vakkert med vårt svarte brudetyllstoff!