Brude tyllstoff 300cm 9 Isblå - 50cm

Varenummer: IH-900249 - Varemerke: Balsløw

Før: 47,00 NOK 40,00 NOK 40 NOK Inkl. mva.
Stoff. Levering 3-8 dager
Kjøp flere av denne og SPAR
Antall:Pris/stk.:Spar:
140,00 NOK 15% 7,00 NOK
535,00 NOK 26% 60,00 NOK

Produkt data

    Produktbeskrivelse

    Gjør deg klar til å tilføre et snev av eleganse til dine kreative prosjekter med vårt brudetyllstoff i en fortryllende isblå farge! Stoffet kommer i lengder på 50 cm og har en imponerende bredde på 300 cm, noe som gir deg god plass til å utfolde deg kreativt. Hver enhet representerer en lengde på 50 cm, så hvis du vil ha et lengre stykke stoff, bestiller du bare flere enheter. Hvis du for eksempel vil ha en meter stoff, bestiller du 2 enheter.

    Brudetyll er ikke bare for bruder! Dette delikate og vakre stoffet er perfekt til en rekke kreasjoner, fra elegante kjoler og skjørt til sofistikerte bluser og tilbehør. Tenk deg å skape et luftig og fortryllende antrekk til en spesiell begivenhet, eller gi hjemmet ditt et elegant preg med gardiner eller puter laget av dette vakre stoffet.

    Med sin isblå farge tilfører dette brudetyllstoffet en subtil og forfriskende fargetone til prosjektene dine, perfekt for å fange skjønnheten i vinterens iskalde estetikk eller for å tilføre et snev av eleganse til enhver anledning.

    Så la kreativiteten flyte fritt med vårt isblå brudetyllstoff! Enten du er en erfaren syerske eller en entusiastisk nybegynner, vil dette stoffet garantert inspirere deg til å skape vakre og unike plagg som vil skille seg ut og fortrylle alle som ser dem.