💥 Infinity Hearts Tilbud - Opp til 90% rabatt - Klikk her 💥

Strikkepinner

Stikkedilla startet på 80-tallet, og er i dag en hobby, som veldig mange i alle aldersgrupper bruker en stor del av tiden sin på. Både alene eller i fellesskap med andre. Det er mange årsaker til dette – først og fremst, fordi det er en lett og billig måte å skifte ut i sin garderobe, uten det trenger å koste en formue. Alt du har bruk for er lekkert garn, en god oppskrift og aller viktigst – et par gode strikkepinner til både barn og voksen.

Her i vår velassorterte nettbutikk finner du strikkepinner, som passer til alle dine behov. Vi selger strikkepinner i både bjørk og metall, til begynnere og til øvete, lange og korte, tykke og tynne og til alle typer strikkeprosjekter. Vi har dessuten alltid lave priser, et kjempestort utvalg av kvalitetsprodukter, og løpende tilbud og utsalg. Se vårt store sortiment igjennom allerede nå, og bli fristet av vakre kvalitetsgarn fra hele verden. Ha det gøy!

Nå kan du strikke i timevis uten å få såre hender – med perfekt resultat

Vi har alle forskjellige hender – og vi har derfor også forskjellige behov hva angår materialene vi jobber med. Samtidig krever de ulike garntypene, at du bruker forskjellige typer strikkepinner for å oppnå det fineste resultatet. Vi selger strikkepinner av de to beste materialene – nemlig tre og metall.

Våre strikkepinner i tre er laget av bjørk i ypperste kvalitet. Bjørk er først og fremst et veldig sterkt og holdbart materiale, som gør at spissene på strikkepinnene kan formes så presise og spisse som mulig. Det betyr, at du lettere får tak i alle maskene, når du strikker. Strikkepinner av bjørk er deilige å strikke med. De føles behagelige i hendene, gir en god varme og en nesten lydløse.

Våre strikkepinner i metall er laget av aluminium, som først og fremst er et veldig lett materiale. Det gjør naturligvis våre metallstrikkepinner lette å jobbe med, og sliter ikke mye på hendene og kreftene. Aluminium er et veldig sterkt materiale, og derfor kan våre strikkepinner utformes med nøyaktige og presise spisser, så maskene blir lettere å få tak i. Det gir også en deilig varme når du strikker med aluminiumspinner – akkurat som med trepinner. Strikkepinner i aluminium er dessuten nikkelfri, og passer perfekt til de som har nikkelallergi.

Hvilke strikkepinner passer til deg?

Uansett om du velger våre strikkepinner i bjørk eller metall får du strikkepinner av høyeste kvalitet, som begge har velrenommerte egenskaper. Én ting de har til felles er, at de begge er lette og glatte materialer, som får maskerne til å gli lett på strikkepinnene. Hvilke strikkepinner som gir deg de beste resultatene, avhenger av deg, dine behov og det garnet du strikker med. Disse rådene vil du vanligvis også få opplyst sammen med en oppskrift eller en garnkvalitet.

Strikkepinner til små og store kreasjoner – til nybegynnere og øvete

Mulighetene er uendelige hva gjelder ting du kan strikke. Så lenge du har de rette strikkepinner og det rette garnet, kan du strikke den fineste genseren, et vakkert sjal, en lett kjole, en fargerik veske og mye mer. I vårt sortiment finner du strikkepinner i ulike former, modeller, tykkelser og lengder – vi har alt du trenger for å lykkes med strikkeprosjektet ditt.

Er du nybegynner, er det lurt å starte med å investere i jumperpinner. Våre jumperpinner er enkle strikkepinner, som alle måler 35 cm i lengden og kan kjøpes i tykkelser fra 2 mm til 9 mm. Med jumperpinner har du muligheten for å eksperimentere med mange forskjellige oppskrifter på alt fra sjaler til skjerf og mye mer.

Vil du i stedet strikke strømper eller sokker, skal du se på våre strømpepinner/settpinner. Disse måler alle 20 cm i lengden, noe som gjør at de er veldig lette å jobbe med. Strømpepinner får du også kjøpt i små størrelser fra 2 mm opptil 9 mm i tykkelsen, og de kan brukes av både nybegynnere og øvete.

Vi har dessuten et stort assortert utvalg av luksuriøse rundpinner i forskjellige lengder, tykkelser og oppdelt i to forskjellige typer – vanlige rundpinner og en pro version. Det som karakteriserer rundpinner er, at det er to vanlige strikkepinner, som festes sammen ved bruk av en myk og fleksibel wire, som er lett å jobbe med. I pro versionen er strikkepinnene av stål, som gjør de både glatte og lette å jobbe med. Begge typer får du i tre forskjellige lengder: 40 cm., 60 cm., og 80 cm. og i størrelsene 2 mm til 10 mm.

I vår nettbutikk vil alle størrelser på strikkepinner være opplyst i norske og amerikanske mål, så du uten problem kan strikke etter amerikanske oppskrifter hvis du ønsker dette. Du kan også se på noen av våre mange strikkepinnesett, som du kan kjøpe med fordelaktig pris. Et strikkepinnesett er lurt å kjøpe, hvis du ønsker alle dine behov for forskjellige størrelser strikkepinner samlet i ètt sett til en lav pris.

Kjøp dine strikkepinner i vår nettbutikk og spar penger på bra kvalitet!

Vi selger strikkepinner i imponerende bra kvalitet! Og hos oss får du kjøpt de til veldig lave priser. Vi mener nemlig, at bra kvalitet skal være for alle. Derfor har vi alltid fantastiske tilbud og utsalg på ulike størrelser og typer. Kjøper du flere strikkepinner på én gang, kan vi tilby dig mengderabatt – jo mer du kjøper, jo mer penger sparer du.

Kjøper du strikkepinner i vår nettbutikk sparer du ikke bare penger – du sparer også mye tid. Hjemme fra din egen sofa kan du bestille de strikkepinner du ønsker deg. Du trenger ikke tenke på åpningstidene hos de fysiske butikkene. På vår nettside har vi detaljerte beskrivelser av de ulike størrelser og modeller, og du finner lett de størrelsene du skal bruke. På toppen av kransekaken blir din ordre sendt til det utleveringsstedet som passer deg best – enkelt og lett!

Underkategorier