Kreativ gaveeske - hobbygaven til garnelskeren

Varenummer: KIT-KOMBI-08 - Varemerke: Rito Krea

Før: 1 282,00 NOK 754,00 NOK 754 NOK Inkl. mva.
Leveringstid 2-5 dager

Produktbeskrivelse

Gled en du er glad i med en garn-tastisk gaveeske fra Rito!

Befinner du deg i den velkjente gavesituasjonen der du rett og slett ikke vet hva du skal gi din kjære venn, venninne, kjæreste, partner, forelder eller søsken! Noen ganger kan det være litt vanskelig å finne ut hva man skal gi en kreativ sjel. Derfor har vi satt sammen denne kreative gaveesken som enhver garnelsker vil glede seg over. Uansett om de liker å strikke, hekle eller noe annet, er det spennende ting som venter i denne flotte håndarbeidsgaven.

Vår kreative gaveeske er dessuten ikke begrenset til en bestemt årstid, men passer til alle slags festlige anledninger som morsdag, bursdager, jubileer, farsdag og mye, mye mer. Du kan til og med kjøpe en Deluxe Creative Gift Box hvis du ønsker å gi en litt større håndarbeidsgave.

Hva inneholder den kreative gaveesken?

Den kreative gaveesken inneholder et bredt utvalg av hobbyartikler, både praktisk tilbehør og materialer som kan brukes til ulike garnprosjekter. Den inneholder

  • 1 garnpose/weekendbag fra Infinity Hearts (finnes i flere farger)
  • 6 nøster av garnet Infinity Hearts Lily (består av 70 % bomull og 30 % superwash merinoull - fås i flere farger)
  • 1 pakke med 40 hjerteformede Amour-maskemarkører fra KnitPro
  • 1 broderisaks på 9,3 cm fra Infinity Hearts

Hvis du vil bytte farge på for eksempel Lily-garnet eller garnposen, kan du enkelt gjøre det ved å klikke på pilen ved siden av det aktuelle produktet. Som en ekstra bonus har vi noen gode forslag til strikke- og hekleoppskrifter som du kan legge i gaveesken. På denne måten kan du enkelt gi en komplett håndarbeidsgave der mottakeren har alt han eller hun trenger for å forvandle innholdet i gaveesken til et vakkert prosjekt.

Gratis hekle- og strikkeoppskrifter fra Rito Krea som kan lages med innholdet i gaveesken: