Kjøp for 999 Kr og få gratis frakt.

Liker du å kjøpe garn og hobbyartikler på nettet? Kjøper du for minimum 999 kr hos oss, så spanderer vi fraktgebyret!  

Gratis fragt – Kjøp kvalitetsgarn og hobbyartiker på nettet

Ritohobby.no er eiet av Rito.dk - Danmarks største nettforhandler av garn- og hobbyartikler. Vi har solgt garn i mange år, og har spesialisert oss i billig kvalitetsgarn og tilbehør til strikking, hekling og filting. Vi har kontor og lager i Skive, Danmark, men har i mange år sendt varer til Norge og resten av EU. Det er mange fordeler ved at handle med Ritohobby.no - f.eks fast lav fraktpris på 59 NOK, og gratis frakt på kjøp over 999 NOK.

Kjøper du for minimum 999 kr., spanderer vi frakten til nermeste utleveringssted. *Vi tilbyr dessverre ikke fri frakt med utlevering på privatadresser. 

Uansett om du oppnår gratis frakt eller ikke, har vi alltid rask levering til ditt nermeste utleveringssted eller privatadresse. Er dine bestilte varer på lager, tilbyr vi levering i løpet av få dager.

Vi samabeider med Post Nord, som alltid gir deg beskjed pr. e-post, når din pakke er avsendt fra oss. Etterpå kan du følge pakken din med Track & Trace, og se, hvornår den når fram til ditt utleveringssted. Vi yter den samme hurtige og profesjonelle service, uansett om du oppnår gratis frakt eller ikke. Abonner på vårt Nyhetsbrev, og følg oss på Facebook, hvor vi av og til har kampanjer med gratis frakt uansett ordreverdi.

Version: v1.c75.s2.l3