Frakt ! Bestill innen

Januarsalg garn 2022 hos Ritohobby.no

Hos Ritohobby.no holder vi et brak av en fest i januar. 

Det blir en måned med store rabatter og vanvittige salgspriser til alle. Det hele går av stabelen i løpet av januar 2022. 

Alle tilbudene våre foregår i forskjellige perioder i løpet av måneden, så det gjelder å følge med hele tiden. Du kan evt. melde deg på nyhetsbrevet vårt her og få informasjon og de mange ulike tilbudene. 

 

Januarsalg og garn til utrolige priser

På verdensbasis er januar den måneden der flest butikkjeder og nettbutikker har salg. Her kan du finne kanongode tilbud hos nesten alle bransjer. Man vet ikke helt når trenden med januarsalg startet, men den henger iallfall sammen med at det er måneden etter desember og jul. Desember er en måned der de fleste familier bruker mer enn hva budsjettene deres holder til. Ritohobby.no gir derfor noen svært gode priser på garn. Vi kjører kanongode tilbud som ofte er billigere enn resten av året. 

I Norge er Ritohobby.no en av de første online garnbutikkene som har tatt januarsalget til seg som en fast tradisjon, for å hjelpe kreative sjeler med å spare penger. 

Januarsalget markerer starten på et nytt år - Husk å sette kryss i kalenderen

Hvis du ikke vil gå glipp av Norges beste priser på garn, bør du sette et kryss i kalenderen hele januar. Her går vi helt amok i tilbud. Det blir årets villeste måned. Vi gleder oss til å se deg i januar, til et stort januar salg med massevis av garn. 

Se alt garnet vårt her

Version: v8.c57.s2.l3