💥 Infinity Hearts Tilbud - Opp til 90% rabatt - Klikk her 💥

Bøker & Inspirasjon

På denne siden finner du de beste strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Vi har moderne oppskrifter til både store og små, som alle nordmenn som strikker og hekler i fritiden kan få glede av. Denne kategorien henvender seg til deg, som er glad i å strikke og hekle i fritiden. Trenger du inspirasjon, er det massevis å hente fra populære oppskrifter, som mange strikke- og hekleentusiaster har fått glede av i mange år.

Moderne strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter til alle prosjekter

Leter du etter moderne oppskrifter til strikking og hekling, blir du helt sikkert inspirert av forskjellige oppskriftskataloger, som du kan kjøpe her på siden. Vi forhandler for tiden en rekke kataloger, som er proppfulle med strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter som du bare kan kaste deg over. Det finnes oppskrifter til stort sett alle tenkelige strikke- og hekleprosjekter. Dermed kan du strikke og hekle plagg til både herrer, dammer og barn. Avhengig av dine ønsker og behov, er det selvfølgelig noen kataloger som er mere relevante enn andre. Utvalget hos oss er ganske stort, så du kan helt sikkert finne en katalog med interessante oppskrifter til strikking og hekling. 

Katalogene er forfattet av de største og mest anerkjente garnprodusenter på markedet. Det innbefatter bl.a. Drops oppskrifter, som er representert med en rekke moderne og populære kataloger. Du finner spesifikke kataloger med oppskrifter til henholdsvis dame-, herre-, og barneklær. På samme måte kan du finne kataloger som kun inneholder strikkeoppskrifter og oppskrifter til hekling som konsentrerer seg om spesifikke plagg som f.eks. luer, vanter og votter, gensere, strømper og skjerf. Til en overkommelig pris, kan du få tak i en eller flere kataloger, hvor du kan finne inspirasjon og gode tips.

I katalogene finner du inspirerende oppskrifter, skrevet på en måte som er enkel å forstå. Hvis du er nybegynner, kan du enkelt følge oppskriftene steg for steg, for å være sikker på at du får resultatet du ønsker og forventer. For å følge en oppskrift, er det viktig at man har riktig garn til det man skal lage. Hvis du er i tvil om hvilket garn du skal bruke, kan vi hjelpe deg med kompetent rådgivning. I de fleste tilfeller, blir det opplyst hvilke garnkvaliteter som lønner seg å bruke til de enkelte oppskrifter.

Det er selvfølgelig helt opp til deg, om du vil følge strikke- og hekleoppskriftene til punkt og prikke, eller om du har lyst til å implementere dine egne detaljer og særpreg. Det er mulig å kombinere forskjellige hekleoppskrifter og strikkeoppskrifter, hvis du ønsker et helt unikt design. Hvis du oppdager en ny og spennende oppskrift er det også en mulighet å dele den med venner og kjente. Når du har en strikke- eller hekleoppskrift å se etter, blir det litt lettere å få det til. Oppskriftene er der for å hjelpe deg til å oppnå det resultatet du har planlagt. Fremgangsmåten er utrolig viktig når man strikker og hekler. Derfor er en oppskrift nødvendig, i hvert fall som utgangspunkt. 

Oppskriftene er utviklet av flinke entusiaster med mange års erfaring og meget god kompetanse i strikk og hekling. Så de oppskriftene som blir gitt ut er utviklet og testet av dyktige fagfolk.

 

Enkle oppskrifter til strikking og hekling

Katalogene i sortimentet vårt, er i utgangspunktet enkle oppskrifter til strikking og hekling. De fleste oppskrifter finnes på norsk, så de er lette å forstå for de fleste. Vanskelighetsgraden kan variere fra oppskrift til oppskrift. I en del tilfeller er vanskelighetsgraden oppgitt, så man vet på forhånd hvor vanskelig oppskriften er. Noen strikke- og hekleoppskrifter er ikke nødvendigvis egnet til nybegynnere. Men, er du glad i utfordringer, kan du i prinsippet kaste deg ut i hvilken som helst oppskrift, som du finner i katalogene her.

I katalogene våre finner du nesten kun enkle oppskrifter, som du kan følge, selv om du bare har en liten smule erfaring med strikking og hekling. Bestiller du en eller flere spennende kataloger i dag, sørger vi for så rask levering som mulig.

Trenger du garn til dine kommende strikke- eller hekleprosjekter, kan du kjøpe det samtidig med oppskriftskatalogene. Vi har alt av garn, om du foretrekker ull, bomull, akryl, polyester, eller en helt fjerde garntype til dine kommende prosjekter. Du kan også se nærmere på våre heklebøker og strikkebøker.

Det fins oppskrifter til enhver smak. Uansett om du foretrekker en enkel stil med rene linjer og få detaljer, eller om du best liker en mere unik stil med mønster eller mange detaljer, kan du alltid finne en eller flere passende oppskrifter. Mange av strikkeoppskriftene og hekleoppskriftene du finner i katalogene legger opp til, at du kan kombinere forskjellige garnkvaliteter og farger. Katalogene inneholder unike oppskrifter som du ikke nødvendigvis finner i andre bøker eller kataloger. Du kan strikke og hekle plagg til deg selv, barna dine, eller andre du er glad i. Det er helt klart en mulighet til strikke- og hekleplagg, som det ikke nødvendigvis det fins maken til i en fysisk butikk eller online. Både den enkle stil og den mere unike stil er begge populære blant nordmenn.

Gratis strikke- og hekleopskrifter på nettet

Hvis du leter etter gratis oppskrifter, finner du det helt sikkert på nettet. Drops / Garnstudio har en stor database, og her kan du finne over 7000 oppskrifter, både strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Drops er en av de ledende garnprodusenter, som i tillegg har lagt ut massevis av oppskrifter til fritt bruk.

Det er helt gratis å bruke Drops oppskriftene, som er moderne og up to date. Det blir hele tiden utviklet og lagt ut nye oppskrifter, som norske strikke- og hekleentusiaster får glede av hver eneste dag. Hvis du er glad i å prøve nye oppskrifter, burde du holde deg oppdatert med oppskriftsdatabasen, som ukentlig blir oppdatert med nye strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter.

Vi anbefaler på det varmeste å bruke de omtalte strikke- og hekleoppskrifter fra Garnstudio, som er i stand til å levere enkle oppskrifter for alle. Få en oversikt over vårt store utvalg, og bestill de kataloger som passer best til din stil.

DROPS oppskrifter - Download på nettet

Se 7000 gratis strikke- og hekleopskrifter fra Drops her

Se også mange spennende gratis oppskrifter fra Järbo og Mayflower.

 

Underkategorier